Kategoriat
Luetuimmat jutut
Vedenpitävät kankaat
Vedenpitävät kankaat
25.09.2017 0

Velvet verhoilukangas
Velvet verhoilukangas
20.10.2016 0

Mustavalkoiset puuvillakankaat
Mustavalkoiset puuvillakankaat
04.01.2016 0

Sertifikaatit
Sertifikaatit
15.04.2020 0

Palosuojatut kankaat
Palosuojatut kankaat
18.10.2017 0

Kommentit
Merihenkinen Sea-sarja
Jaakko

Ikimetsä elää -kankaat

Kirjoittanut Sini 19.04.2022 0 Kommentit

Upea metsäaiheinen -kangasmallisto suomalaisten ikimetsien hyväksi.

 

Olemme mukana suojelemassa suomalaista ikimetsää yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa Merja Palinin suunnittelemien Ikimetsä -kuosien kautta. Kuosien pohjaksi olemme valinneet laadukkaan perkaalipuuvillan, joka toimii monipuolisesti sisustustekstiileissä sekä pehmeän luomupuuvillaisen joustocollegen, josta syntyvät vaatteet ja asusteet kaikenikäisille. Kankailla Palinin upeat kuosit heräävät eloon ja näkyville antamaan äänen ikimetsien merkityksellisyydelle osana suomalaista luontoa. Samalla ne pääsevät osaksi suomalaista arkea ja tuomaan iloa sisustukseen ja pukeutumiseen.

 

Ostamalla Ikimetsä elää -kangasmallistoon kuuluvia Kaukametsä ja Linnunlaulu -kuosikankaita olet osaltasi mukana turvaamassa ainutlaatuisten suomalaisten ikimetsien säilymistä. Lahjoitamme Kaukametsä ja Linnunlaulu -kankaiden myynnistä 10% Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun. Näin myös tuotteen hankkinut kuluttaja on mukana hyväätekemisen ketjussa.

 

Kaukametsä

 

”Kaukametsä kertoo tarinaa suomalaisesta metsästä, jossa eläimet ja linnut saavat elää ja puut vanheta. Kaukametsä on yksi Luonnonperintösäätiön rauhoitetuista metsistä Pirkanmaalla. Metsässä vallitsee aarniomainen tunnelma ja sen olen yrittänyt luoda tähän kuosiin. Kaukametsän Karhusuolla tiedetään karhun talvehtineen, sammal kattaa maaperää, isot kuuset kera haapojen ja koivujen kasvavat metsässä. Kaukametsä on salomaa, joka on saanut vapaana kasvaa satojen vuosien ajan.” - Merja Palin

 

Tuplaleveää Kaukametsä -perkaalipuuvillaa kuvittavat metsänsiluetit ja kankaan toista reunaa pitkin kulkeva varvikko. Kankaan kuvio on pystysuunnassa siten, että reunimmaisen metsänreunan puiden latvat kulkevat kankaan toisen reunan hulpion myötäisesti ja varvikon alareuna toisen reunan hulpion myötäisesti. Tämä asettelu mahdollistaa esimerkiksi pidemmätkin kapat, kaitaliinat ja leveät verhot ilman välisaumoja. Perkaalista syntyvät myös näyttävät pussilakanat tai vaikkapa tyylikäs kauluspaita. Osta Kaukametsä -perkaalipuuvillaa täältä.

 

Kaukametsä -joustocollegelle aarniometsän siluetti on aseteltu 110cm raportin välein, josta saa hyvin leikattua esimerkiksi hupparin tai tunikan. Osta Kaukametsä -joustocollegea täältä.

 

 

Linnunlaulu

 

”Linnunlaulu on iloinen tarina suomalaisen metsän tunnelmasta. Kuosi on suunnattu kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Linnunlaulu on Luonnonperintösäätiön rauhoitettu metsä Konnevedellä Savossa. Metsässä viihtyvät monet lintulajit luonnon monimuotoisuuden ansiosta. Metsässä on kuusi- ja mäntymetsää, isoja kiviä, puroja ja lampia.” - Merja Palin

 

Haluamme tuoda metsän lähelle ihmisiä leikkisän Linnunlaulu -kankaan muodossa - niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin. Se on samalla muistutus, miten monimuotoinen ja loppumaton seikkailu koskematon ikimetsä voikaan olla.

 

Linnunlaulu -joustocollegen rintarinnan kulkevat kaksi eri raporttia antavat kankaalle laajemmat käyttömahdollisuudet. Yhdistele samaan vaatteeseen molempia kankaan kuviointeja tai tee kaksi erilaista, mutta saman tyylistä asua. Osta Linnunlaulu -joustocollegea täältä.

 

Linnunlaulu -perkaalipuuvilla sopii hyvin erilaisiin kodintekstiileihin tai vaikkapa paitamekkoon. Kuvio on aseteltu leikkisästi lomittain siten, että sen kohdistaminen on helppoa erilaisissa käyttötarkoituksissa. Osta Linnunlaulu -perkaalipuuvillaa täältä.

 

 

Tutustu Ikimetsä elää -kangasmalliston sähköiseen kuvastoon täältä.

 

Kommentoi tätä