Tuotealueet

Linnunlaulu -joustocollege

Linnunlaulu -joustocollege

Hinnoittelu

Esitetty hinta on per metri. Kunkin tuotteen kohdalla on erikseen ilmoitettu mahdollinen minimitilausmäärä (metriä).
Tuotehintaan lisätään ALV 24%

Tuotekoodi: 24029
Saatavuus: 84
Määrä: Lisää koriin
Vähimmäistilausmäärä 5

Tekstiilipalvelu Oy on mukana suojelemassa suomalaista ikimetsää yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa Merja Palinin suunnittelemien Ikimetsä -kuosien kautta. Ikimetsä -tuoteperheeseen kuuluvaa Linnunlaulu -kuosia ostamalla olet osaltasi mukana turvaamassa ainutlaatuisten suomalaisten ikimetsien säilymistä.
Tekstiilipalvelu Oy lahjoittaa Linnunlaulu -kuosin myynnistä 10% Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun.

Merja Palin on suunnitellut Linnunlaulu -kuosin rakkaudesta suomalaiseen metsään ja halusta säilyttää luonnontilaista metsää jälkipolville. Palin kertoo tarinaa kuosin synnystä: ”Linnunlaulu on iloinen tarina suomalaisen metsän tunnelmasta. Kuosi on suunnattu kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Linnunlaulu on Luonnonperintösäätiön rauhoitettu metsä Konnevedellä Savossa. Metsässä viihtyvät monet lintulajit luonnon monimuotoisuuden ansiosta.”

Linnunlaulu -kuosi on painettu joustocollegelle siten, että siinä kulkee samaa kuvitusta kahdella eri tavalla aseteltuna rinnakkain. Collegen toisella reunalla on metsänreuna täynnä elämää ja toisella reunalla metsänreunasta poimittuja ihastuttavia yksityiskohtia hauskasti lomittain aseteltuna.

Tutustu Ikimetsä elää -kangasmalliston sähköiseen kuvastoon täältä.

Kankaan tiedot

Materiaali: 95% luomupuuvilla 5% elastaani
Leveys: 165 cm
Neliöpaino: 270 g/m2

Raportin korkeus: 50 cm

Öko-tex standardi 100 -sertifikaatti, GOTS -sertifikaatti ja BLUESIGN -sertifikaatti

Joustocollegen päämateriaali on luomupuuvilla ja sillä on sekä Öko-Tex standardi 100 -sertifikaatti, GOTS -sertifikaatti ja Bluesign- sertifikaatti. ÖkoTex standardi 100 tarkoittaa, että materiaalissa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli tai formaldehydijäämiä. Standardi rajoittaa haitta-aineiksi katsottavien kemikaalien käyttöä ja takaa, että materiaali on ihoystävällinen ja väriaineet myrkyttömiä. GOTS-sertifikaatti tarkoittaa, että käytettävän kuidun tuotannosta on vähintään 95 % luomutuotantoa ja tuotannossa käytettävä vesi on puhdistettava tuotannon jälkeen. Raskasmetallien, formaldehydin, geenimuunneltujen organismien ja nanopartikkeleiden käyttö on kokonaan kielletty. Bluesign puolestaan kattaa koko tuotantoketjun. Se rajoittaa käytettäviä kemikaaleja ja ympäristöön joutuvia päästöjä. Bluesign-merkinnän pyrkimyksenä olisi, että tuotantoprosessit olisivat suunniteltu niin, että kaikkia resursseja on käytetty mahdollisimman tehokkaasti ympäristön suojelun, terveyden sekä turvallisuuden kannalta. Lähtökohtana on poistaa ihmisille ja luonnolle haitalliset aineet aina tuotannon alusta loppuun saakka. 

    

Tutustu myös muihin Ikimetsä elää -kankaisiin:

Linnunlaulu -perkaalipuuvilla >
Kaukametsä -perkaalipuuvilla >
Kaukametsä -joustocollege >

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: