Tuotealueet

Kaukametsä -perkaalipuuvilla

Kaukametsä -perkaalipuuvilla

Hinnoittelu

Esitetty hinta on per metri. Kunkin tuotteen kohdalla on erikseen ilmoitettu mahdollinen minimitilausmäärä (metriä).
Tuotehintaan lisätään ALV 24%

Tuotekoodi: 24370
Saatavuus: 217
Määrä: Lisää koriin
Vähimmäistilausmäärä 5

Tekstiilipalvelu Oy on mukana suojelemassa suomalaista ikimetsää yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa Merja Palinin suunnittelemien Ikimetsä -kuosien kautta. Ikimetsä -tuoteperheeseen kuuluvaa Kaukametsä -kuosia ostamalla olet osaltasi mukana turvaamassa ainutlaatuisten suomalaisten ikimetsien säilymistä.
Tekstiilipalvelu Oy lahjoittaa Kaukametsä -kuosin myynnistä 10% Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun.

Merja Palin on suunnitellut Kaukametsä -kuosin rakkaudesta suomalaiseen metsään ja halusta säilyttää luonnontilaista metsää jälkipolville. ”Kaukametsä on yksi Luonnon- perintösäätiön rauhoitetuista metsistä Pirkanmaalla. Metsässä vallitsee aarniomainen tunnelma ja sen olen yrittänyt luoda tähän kuosiin. Kaukametsä on salomaa, joka on saanut vapaana kasvaa satojen vuosien ajan.” Palin kertoo kuosin tarinaa.

Kaukametsä -kuosin harmoninen aarniometsän siluetti on painettu tuplaleveälle perkaalille pystysuunnassa siten, että reunimmaisen metsänreunan puiden latvat kulkevat kankaan toisen reunan hulpion myötäisesti ja varvikon alareuna toisen reunan hulpion myötäisesti. Tämä asettelu mahdollistaa esimerkiksi pidemmätkin kapat, kaitaliinat ja leveät verhot ilman välisaumoja. Kaukametsä -perkaalipuuvillasta syntyvät myös näyttävät lakanat kun leikkaat metsänsilueteista pussilakanan ja varvikosta tyynyliinat tai persoonallinen kauluspaita.

Tutustu Ikimetsä elää -kangasmalliston sähköiseen kuvastoon täältä.

Kankaan tiedot

Materiaali: 100% perkaalipuuvilla
Leveys: 280 cm
Neliöpaino: 111 g/m2

Raportin korkeus: 225 cm

Öko-tex standardi 100 -sertifikaatti

Kaukametsä -perkaalipuuvillalla on Öko-Tex standardi 100 -sertifikaatti, joka tarkoittaa, että materiaalissa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli tai formaldehydijäämiä. Standardi rajoittaa haitta-aineiksi katsottavien kemikaalien käyttöä ja takaa, että materiaali on ihoystävällinen ja väriaineet myrkyttömiä.

Tutustu myös muihin Ikimetsä elää -kankaisiin:

Kaukametsä -joustocollege >
Linnunlaulu -joustocollege >
Linnunlaulu -perkaalipuuvilla >

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: