Kategoriat
Luetuimmat jutut
Vedenpitävät kankaat
Vedenpitävät kankaat
25.09.2017 0

Velvet verhoilukangas
Velvet verhoilukangas
20.10.2016 0

Mustavalkoiset puuvillakankaat
Mustavalkoiset puuvillakankaat
04.01.2016 0

Sertifikaatit
Sertifikaatit
15.04.2020 0

Palosuojatut kankaat
Palosuojatut kankaat
18.10.2017 0

Kommentit
Merihenkinen Sea-sarja
Jaakko

Juhla- ja esiintymiskankaat

Kirjoittanut Sini 11.04.2023 0 Kommentit

Tiesitkö, että meillä on kokonainen kerros varattuna juhla- ja esiintymiskankaille?

 

Valikoimamme juhla- ja esiintymiskankaista löytyvät mm. erilaiset lycrat, satiinit, taftit, organzat, sifongit, pitsit, meshit, kimalleneulokset, paljettikankaat, sametit, silkit ja efektikankaat. Nämä kankaat muodostavat kokonaisuuden, jossa on hitaammalla syklillä päivittyviä peruskankaita ja sesongeittain vaihtuvia eräluonteisia kankaita. Projektisi luonteesta ja laajuudesta riippuen voit valita, lähdetkö työstämään vaikkapa organzasta sulkia vai valitsetko valmiiksi työstetyn näyttävän efektikankaan. Kaikkia kankaita yhdistävä tekijä on se, että valikoima rakentuu hintatasoltaan sellaiseksi, että se on laajasti käytettävissä myös suurempiin puvustuskokonaisuuksiin eikä ainoastaan korkeamman hintatason uniikkiasuihin. Erilaisilla kankailla ja niiden yhdistelmillä on merkittävä vaikutus visuaaliseen lopputulokseen ja sen vaikuttavuuteen. Tämän vuoksi kannustammekin tulemaan tiloihimme Akaan Toijalaan inspiroitumaan ja tutustumaan kankaisiin jo suunnitteluvaiheessa. Jos tähän ei ole mahdollisuutta, lähetämme mielellämme veloituksetta mallitilkkuja helpottamaan suunnitteluprosessia ja kangaskokonaisuuden valintaa.

 

Kankaita artisteille, suunnittelijoille ja esiintyjille

 

 

Kankaita uniikkiasuihin ja designermallistoihin

 

Designerit, muotivaikuttajat, juhlapukeutumisen ammattilaiset ja stylistit kuuluvat asiakkaisiimme, joilla on taito herättää kankaita henkiin aivan erityisellä tavalla. Ikisuosikkien, kuten satiinien, pitsien, sifonkien ja silkkien rinnalla näihin uniikkeihin asuihin ja rajattuihin tuotantoeriin valikoituu laajasti myös erilaisia efektikankaita, pinnaltaan lähes kolmiuloitteisista kankaista kiiltolycriin ja kaikkea siltä väliltä. Kartoitamme jatkuvasti ympäri maailmaa olevilta valmistajakontakteiltamme mielenkiintoisia ja ainutkertaisia kangaseriä valikoimaamme ja pyrimme tarjoamaan peruskankaiden rinnalla vaihtoehtoja, joita ei saa muualta. On mahtavaa päästä näkemään asiakkaidemme taito visioida kankaistamme aina vaan jotakin uuden näköistä ja pysäyttävän upeaa. Yhtenä loistavana esimerkkinä siitä, mitä kaikkea juhlapukeutumisen kankaistamme voikaan syntyä, ovat Sakari Säämäen henkeäsalpaavat ilta-puvut Muodin Huipulle finaalinäytöksessä Maikkarilla, joka on edelleen nähtävillä Katsomossa.

 

esiintymis- ja juhlakankaita

 

 

Esiintymisasukankaita monelle eri alalle

 

Esiintymisasujen tarve kattaa hyvin laajan kirjon eri aloja ja sen myötä syntyy alakohtaisia erilaisia vaatimuksia kankaille. Esiintymisasuihin kankaita hankkivat esimerkiksi teatterit, artistit, tv-tuotannot, kuorot, tanssiryhmät, voimistelijat, tankotanssijat, luisteluseurat ja erilaiset taiteilijaryhmät. Yhteistä kuitenkin on se, että kangasvalintoja tehdessä teknisten ominaisuuksien lisäksi kankaiden visuaalinen ilme on tärkeimpiä valintakriteereitä vaikuttaen esiintymisessä moneen osa-alueeseen. Kankaiden värimaailma on yleensä yksi suunnittelun lähtökohtia, koska se vaikuttaa tunnelmaan ja viestiin, joka esityksellä halutaan välittää yleisölle. Kuviointi, kankaan pinnan struktuuri ja kankaan pinnan muut efektit puolestaan auttavat korostamaan valittua teemaa ja visuaalista mielenkiintoa. Valitun kangaskokonaisuuden kontrastit ja heijastusominaisuudet voivat vaikuttaa siihen, miten valo heijastuu esiintymiskankaasta, esityksen elementtejä erottumaan taustasta ja lisätä visuaalista selkeyttä. Lisäksi materiaaleille asetettujen vaatimusten listaan voi kuulua esimerkiksi kankaan erinomainen joustavuus ja palautumiskyky tai hyvä pesun ja kulutuksen kestävyys. Pyrimmekin pitämään esiintymisasukankaiden valikoimamme mahdollisimman laajana, välillä rönsyillen myös esiintymisasuille varatusta kerroksesta ulkopuolelle, jotta kaikille löytyisi juuri se kangas, jolla vaikuttaa haluamallaan tavalla.

 

Esiintymiskankaita

 

Tervetuloa tutustumaan, ihastumaan ja löytämään Juuri Se Oikea!

 

 

Kommentoi tätä